Yoga voor Scoliose Tilburg

In 2020 kom ik naar Tilburg om twee workshops te geven. Een introductie in Yoga voor Scoliose op zondag 8 maart van 13:00-16:00 en een verdiepende vervolg workshop op 5 april van 13:00-16:00.

Zondag 8 maart & zondag 5 april
13:00-16:00
vanaf €35,-
Yogacentrum Tilburg, Dudokhof 79-01A
Tilburg

Workshop 1 Introductie Yoga voor Scoliose
Geschikt voor beginners – na operatie – of lichte pijnklachten – voor yogadocenten of professionals met interesse in scoliose.

In deze workshop beginnen we met anatomie en het begrijpen van je eigen scoliose. Werken we met proprioceptie door middel van tools en ademhaling. Daarnaast nemen we de eerste bewustwordingstappen in de patronen die scoliose meegeven in onze yoga beoefening en dagelijks leven. Hierdoor krijg je meer inzicht in hoe je je rug beter kan ondersteunen en waar je op kan letten in een yogales. Zo kan je zorgen voor een gezonde rug!

Workshop 2 Verdieping Yoga voor Scoliose
Geschikt na workshop 1 of bij eerdere ervaring met yoga voor scoliose – niet geschikt na operatie, vanwege twisten en achteroverbuigingen.

Bij deze workshop gaan we meer met kracht werken, zodat je uiteindelijk meer support creëert voor je hele rug. Daarnaast gaan we kijken hoe erbij twisten en achteroverbuigingen rekening kan worden gehouden met je scoliose. Zo komen we tot diepere lagen van de scoliose, waardoor je met nog meer precisie aan de slag kan met je rug!

Kosten

Workshop 1, 8 maart 2020: Introductie Yoga voor Scoliose
€35 – niet-yogadocenten/niet- professionals
€45 – yogadocenten/professionals.

Beide workshops special

€65 niet-yogadocenten/niet-professionals

€80 voor yogadocenten/professionals.

Workshop 2, 5 april 2020: 

Verdieping Yoga voor Scoliose
Geschikt na workshop 1 of bij eerdere ervaring met yoga voor scoliose – niet geschikt na operatie.

€35 niet-yogadocenten/niet-professionals 
€45 yogadocenten/professionals.


Choosing to practice Yoga for Scoliosis requires commitment and inner awareness. With scoliosis, it is important to not expect perfection, but instead accept yourself and find your own optimal alignment and center

Elise Browning Miller, Yoga for Scoliosis


Aanmelden Workshops

  Zondag 8 maart 13:00-16:00Zondag 5 april 13:00-16:00

  Ik heb interesse in privé begeleiding voor scolioseHoud me op de hoogte over groepslessen en workshops

  Scoliose en Symmetrie
  Samen gaan we aan de slag scoliose. Tot snel!
  Liefs Jana

  “Ik was 14 toen mijn scoliose ontdekt werd en inmiddels ben ik 32 jaar. Na het dragen van een brace en mijn laatste controle in het ziekenhuis, werd ik naar huis gestuurd met ‘dat dit het was’. Maar helaas was dat voor mij niet zo; ik kreeg rond mijn 26e veel last van mijn rug. Yoga voor Scoliose is hierin mijn redding geweest. Aangezien dit nog niet beschikbaar is in Nederland, ben ik er nu voor aan het zorgen dat dit er wel komt. Door Yoga voor Scoliose workshop te bieden, maar ook als voorzitter van Stichting I love my back.”

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.