Yoga ruimte Manduka

Yes, yoga krijgt een fijne plek in je leven! Maar hoeveel ruimte maak je ervoor?

Voor velen van ons is het de uitdaging om vol te houden met regelmatig oefenen. En daarbij spreek ik uit eigen ervaring. Gedurende de jaren heb ik een aantal manieren gevonden to set myself up for success!

Tip 1 Specifieke plek

Vind een speciale plek voor je yoga oefeningen. Dit hoeft niet altijd uit te staan, hoewel dat wel ideaal is, maar als je weet waar je altijd terecht kan voor je oefeningen helpt al veel. Zo hoef je hier nooit te lang bij stil te staan, maar kan je je mat snel uitrollen.

Tip 2 Goede yoga tools en netjes opgeborgen

Kies goede yoga tools uit en zorg dat ze netjes opgeborgen zijn. Een goede mat, fijne yoga blokken een yoga riem en een aantal yoga dekens zijn essentieel. In mijn andere post kan je meer lezen waar je op kan letten bij het aanschaffen. Daarbij is mijn favoriete merk Manduka. Zij hebben ook een klein opvouwbare mat, die ook in een rugtas past. Wat voor ons met scoliose ideaal is en de mat makkelijk mee kan naar een yoga studio of op reis. Ik zal ook nog een post maken met mijn favorieten Manduka producten. Ik gebruik ze zelf al meer dan 5 jaar en ga nu ook een samenwerking met hen aan.

Hierdoor kan ik jou 10% korting bieden met de code JANAYOGA. Dus sla je slag! Of mocht je nog specifiek advies zoeken voor de aanschaf, stuur me dan gerust een e-mail of een bericht via Instagram.

Tip 3 Maak het persoonlijk

Maak je yoga ruimte persoonlijk. Richt de ruimte zo in dat het je kalmte bied. Bijvoorbeeld planten of kristallen kunnen erg fijn zijn. Of kies een quote uit, die jou inspireert en hang deze op. Het oog wil ook wat, dus zorg dat je zo zin krijgt om je plek op je mat weer op te zoeken.

Tip 4 Leg alles, inclusief kleren, klaar

Zeker tijdens koudere ochtend, vind ik het moeilijk om uit bed en op mijn mat te komen. Hierbij helpt het mij ontzettend om mijn heerlijke warme kleren alvast klaar te liggen. Daarbij houd ik echt van dikke wollen sokken om eerst kalm mijn yoga houdingen te starten, zodat ik kan opwarmen. Als je alles klaar hebt liggen, daarmee versla je al veel excuses die langs kunnen komen. En creëer je zo ruimte voor yoga.

Wat maakt voor jou een fijne plek om yoga te beoefenen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.