Scoliose en Symmetrie

Zelf aan de slag met scoliose

Bewustwording is een proces
Iedereen heeft zijn eigen proces
Vertrouw in jouw proces

 
 
Zelf aan de slag met scoliose
 
Met behulp van yoga heb ik geleerd het proces van mijn lichaam te begrijpen en zo mijn proces met omgaan met mijn scoliose te waarderen. Nu wil ik anderen hierin graag begeleiden met behulp van mijn inzichten.
 
Scoliose vraagt hierbij om specifieke inzichten met betrekking tot het lichaam, maar ook andere aspecten zoals mentaal en emotioneel. Voor mij heeft het leren begrijpen hoe mijn lichaam werkt vanuit verschillende perspectieven en hiermee leren omgaan vanuit persoonlijke bewustwording, mij de meest waardevolle tool voor het omgaan met scoliose gegeven. Lees ook mijn post over het belang van awareness, ademhaling en alignment hier.
 
Ik ben er om je te ondersteunen in jouw proces en zo geef ik de mogelijkheid tot groei in bewustwording. Uiteindelijk ben je het zelf die de inzichten toepast. Oftewel,
 
zelf aan de slag met scoliose!

Interesse? Vul een intake formulier in en ik neem contact met je op!


Volg me op Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: