Yoga International Artikel Scoliose

Gezien in Yoga International Magazine?

Meer aandacht voor scoliose en wat yoga kan betekenen voor pijnklachten, is belangrijk voor mij. Daarom ben ik trots op de ruimte die Yoga International Magazine hiervoor gaf in hun eerste nummer van 2018. Heb je het gezien?

     
Mocht je al eens een workshop of lessen bij mij hebben gevolgd, dan weet je hoe belangrijk ik het vinden van symmetrie vind voor scoliose. En ook hoe moeilijk dit kan zijn bij scoliose. Zowel mentaal, omdat het erg frustrerend kan zijn dat je lichaam niet recht voelt, als ook fysiek om überhaupt erachter te komen wat nu eigenlijk symmetrie is met scoliose. In het artikel geef ik hier kort wat inzicht in en ook een kleine tip om alvast op te gaan letten op je (a)symmetrische beweegpatronen in het dagelijks leven.

 

Naast deze mooie stap voor BASIC union, ben ik ook nog eens naar Athene geweest voor meer verdieping in Yoga voor Scoliose. Dit betrof een 20-uurs workshops door Elise Browning Miller. Zij is gevestigd in Palo Alto, CA, USA. Heel af en toe komt ze naar Europa om workshops te geven, dus toen ik erachter kwam dat ze naar Athene kwam, greep ik meteen mijn kans. Ik kijk er erg naar uit deze inzichten weer te delen met mijn studenten.

 

 

 

Zie ik jou een keer in een les? Bekijk hier het rooster.

Of laat je gegevens achter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: