Yoga voor scoliose IMC

Dinsdag 5 november presenteer ik een Yoga perspectief voor Scoliose workshop bij Integraal Medisch Centrum Amsterdam. Yoga voor Scoliose brengt een nieuw perspectief voor cliënten en behandelaren. Het belang van het zenuwstelsel wordt aangekaart en yoga biedt tools voor bewustwording van patronen die scoliose meegeeft in ons dagelijks leven.

Choosing to practice Yoga for Scoliosis requires commitment and inner awareness. With scoliosis, it is important to not expect perfection, but instead accept yourself and find your own optimal alignment and center

Elise Browning Miller, Yoga for Scoliosis

Dinsdag 5 november
18:30-20:30
v.a.€25,-
Integraal Medisch Centrum, Contactweg 145
Amsterdam

Workshop – 18:30-20:30 Yoga perspectief voor Scoliose

Geschikt voor beginners – na operatie – of lichte pijnklachten – voor yogadocenten, therapeuten of behandelaren met interesse in scoliose.

In deze workshop/lezing zal anatomische basis uitleg worden gegeven over scoliose. Die zowel voor behandelaar als client waardevol zijn voor wederzijds begrip. Door middel van yoga bewegingen te vertalen naar dagelijkse activiteiten zien we de patronen van scoliose in het lichaam. Verschillende yoga tools kunnen zo helpen om meer bewustwording te creëren en nieuwe patronen toe te laten. Tot slot is er het belang om het zenuwstelsel tot rust te laten komen. Dit zullen we dan ook zelf ervaringen met de nodige aanpassing voor scoliose.

Theoretische benadering zal worden afgewisseld met praktische toepassing. Ook is hierin ruimte voor persoonlijke ervaringen en vragen. Heb je deze al van tevoren? Mail deze dan naar jana @ basicunion . nl.

Jana heeft zelf scoliose en is gecertificeerd ‘Elise Browning Miller Yoga for Scoliose Trainer’

Aanmelden 5 november 18:30

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Scoliose en Symmetrie
Samen gaan we aan de slag scoliose. Tot snel!
Liefs Jana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.