Jana Spierings

Ik kijk terug naar een mooi 2019. Veel veranderingen voor mijzelf, zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkelingen. Inmiddels is er een Yoga for Back Care les en Yoga for Scoliosis les bij Bluebirds West in Amsterdam. En groeien ook langzaam de aanwezigen bij de workshops in Oss en Eindhoven. Ook ben ik trots op ons eerste Scolisquad evenement van Stichting I love my back!

Dankjewel als ik je heb mogen ontmoeten of weer heb gezien🌟 Of staat onze ontmoeting voor 2020 in de sterren?

Dus op naar 2020. Grotere plannen en nog betere begeleiding voor scoliose. Daar gaan we voor! Daarom heb ik een 1-jaarpakket voor jullie ontwikkeld. Omdat ik merk dat het toch voor velen lastig is om motivatie en consistentie te vinden om oefeningen te (blijven) doen. Daarom wil ik voor betere begeleiding zorgen, zowel door opbouw in de workshops als in tussendoor online begeleiding. Door een jaar te investeren in je rug, zorg je zo dat het een gewoonte wordt om voor je rug te zorgen.

Onze scoliose hebben we namelijk niet maar een half uurtje tijdens oefeningen, maar is er 24/7. Doormiddel van bewustwording, kan je de zorg voor je rug gaan integreren in je dagelijks leven. Zo kan je uiteindelijk de grootst mogelijke lichamelijke functionaliteit gaan bereiken en jezelf ondersteunen bij overbelasting. Aangezien we allemaal toch mens blijven, en in ons leven zullen worden blootgesteld aan nieuwe situaties, waarin we onszelf weer kunnen tegenkomen. Maar met de tool van bewustwording en kennis over de patronen van de scoliose, kan je met een beetje zelf-zorg jezelf weer helemaal op de rit krijgen.

Deze 1-jaarpakketten zullen in Amsterdam (startdatum 14 maart) en Oss (startdatum 16 februari) aangeboden worden. Zie alle data per stad in het specifieke jaarpakket hieronder.
Of mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.