Gespecialiseerd in scoliose en rugklachten.

Geloof je een mooie gezonde toekomst? Maar struikel je over hoe je dit precies kan bereiken? Dan kan ik je verder helpen door middel van Health Coaching!

Je bent vast al goed op weg en probeert gezonde keuzes te maken. Maar je hebt nog niet het resultaat behaald wat je zoekt. En dan heb ik het niet over een bepaald streefgewicht. Maar meer over hoe je je in je vel voelt, wat voor personen je in je leven wilt aantrekken en wat voor werk jou blij maakt.

Gezondheid is niet alleen maar gezond eten. Je bent als mens zoveel meer dan dat. Ga maar eens na wat je allemaal in je dagelijks leven doet, met wie je contact hebt en hoe je je meestal voelt. Al deze verschillende aspecten hebben invloed op hoe jij je voelt.

Door middel van Health Coaching

 • Krijg je inzicht in wat voor jou belangrijk is
 • Formuleer je concrete stappen om jouw doelen te bereiken
 • Houd ik je verantwoordelijk voor je gezondheid
 • Groeit het vertrouwen in jezelf en je lichaam
 • Leer je je grenzen kennen en aangeven
 • Kom je meer in contact met je intuïtie
 • Creëer je een dieper begrip en liefde voor jezelf

We zijn allemaal uniek. En er is niet één manier om een gezond en gelukkig leven te leiden. Daarom is het belangrijk om inzicht te krijgen welke dingen, naast voeding, belangrijk zijn voor jou in jouw leven. Daarbij geef ik inzicht in hoe je balans op dit moment is en geef je zelf aan waar je graag verandering in wilt zien. Hierin geef ik begeleiding, zodat je je ondersteund voelt in dit proces van verandering.

Wat ben jij klaar om te los te laten?

Welke goede gewoonte wil je graag integreren in je leven?

Ben je op zoek naar ondersteuning om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen? Stress, rugklachten en scoliose zijn mijn specialiteiten. Dus wil je daarmee op weg naar een mooie gezonde toekomst? Dan is Health Coaching perfect voor jou!

Ja, ik heb interesse in een gratis 45min intake Health Coaching!


  Over mij

  Vanaf 14 jaar leef ik met scoliose en toen ik 23 was werd prikkelbare darm geconstateerd. Hierdoor heb ik verschillende buik- en rugklachten gehad en deze inmiddels opgelost. Tijdens de chronische pijn (2014-2017), stond mijn lichaam constant onder stress wat hierdoor mijn hormonen, immuunsysteem en psyche beïnvloeden. Mijn lichaam staakte zelfs mijn menstruatie om energie te besparen. Daarnaast kreeg veel huidklachten, bultjes op mijn armen en acne op rug en gezicht. Voeding had hier veel mee te maken, maar ook hoe ik omging met stress en het verhaal wat ik over mezelf en mijn omgeving geloofde. Door veel tijd in mezelf te investeren, heb ik mijn weg gevonden. Inmiddels ben ik gecertificeerd Yoga voor Scoliose via Elise Browning Miller en opgeleid als Health Coach via Institute for Integrative Nutrition.

  Nu kijk ik er naar uit om jou te coachen op weg naar een mooie gezonde toekomst!


  Aanbevelingen

  Jana is een fijne & betrokken health coach, een luisterend oor die kijkt hoe je je doelen kan bereiken door de juiste handvatten aan te reiken. Dankzij haar ben ik persoonlijk flink gegroeid en hielp me op weg naar een nieuwe lifestyle. Ik zou mijn coach aanraden aan mensen die bewust willen worden van hun (drukke) lifestyle & behoefte heeft om daarin verandering te brengen voor meer persoonlijke groei & selfcare.

  Fayruza – 6 maanden Health Coaching

  De meest opvallende algehele verandering die ik heb opgemerkt, is dat ik meer loslaat vanwege een nieuw geloof van overvloed. Ook zit ik meer in mijn gevoel. Ik zou mijn coach aanraden aan iedereen die een zetje in de rug kan gebruiken om het heft in eigen hand te nemen. Wie wil groeien.

  José – 6 maanden Health Coaching

  De grootste tastbare verandering die ik gemerkt heb sinds de start van het programma is dat ik me gezonder voel en heb minder last van jicht. Ik zou mijn coach omschrijven als een goede steun om mijn doel te bereiken, rustig en informatief.

  Anoniem – 6 maanden Health Coaching