scolisquad voor jongeren met scoliose

Op zaterdag 29 juni organiseert Stichting I love my back het ‘Scolisquad evenement’ voor jongeren met scoliose.

Scolisquad! Omdat je niet de enige bent met scoliose.

Over dit evenement

WAAROM:De diagnose scoliose zorgt voor veel vragen en onzekerheden onder jongeren. En deze kunnen ze voor een groot deel wegnemen door met elkaar te praten. Tips en tops geven en krijgen is daarmee heel waardevol!

Daarom organiseren Jana(31) en Charlotte(30) van ‘Stichting I love my back’ samen met vrijwilliger Julia(17) het ‘Scolisquad’ evenement.

Ik, Jana, ben de Voorzitter van Stichting I love my back. Deze hebben we opgericht, omdat ik zelf een tijd lang veel onbegrip ervoer van mijn omgeving over mijn scoliose. En eigenlijk de klachten die er voor mij bij kwamen kijken. Wat mij viel hielp is om anderen te vinden, die hetzelfde doormaakte als ik. Op dit moment heb ik een aantal vrienden met scoliose, waar ik mijn ei kwijt kan. Zo deel ik onder andere met de Secretaris van de Stichting, Charlotte Bovee, de passie voor Yoga voor Scoliose.

Ik gun het jongeren om makkelijker in contact te komen met elkaar en zo ervaringen uit te delen. Dit willen we mogelijk maken met een evenement op 29 juni 11:00-16:00 te Utrecht. Dit zal zijn voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar.

Volg ons op social media of registreer je meteen voor het evenement!

scolisquad voor jongeren met scoliose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.