Foto Stichting doneer

Woensdag 1 mei zijn we met Stichting I love my back een crowdfunding campagne gestart. Dit om een evenement mogelijk te gaan maken voor jongeren met scoliose.

Ik ben de Voorzitter van Stichting I love my back. Deze hebben we opgericht, omdat ik zelf een tijd lang veel onbegrip ervoer van mijn omgeving over mijn scoliose. En eigenlijk de klachten die er voor mij bij kwamen kijken. Wat mij viel hielp is om anderen te vinden, die hetzelfde doormaakte als ik. Op dit moment heb ik een aantal vrienden met scoliose, waar ik mijn ei kwijt kan. Zo deel ik onder andere met de Secretaris van de Stichting, Charlotte Bovee, de passie voor Yoga voor Scoliose.

Ik gun het jongeren om makkelijker in contact te komen met elkaar en zo ervaringen uit te delen. Dit willen we mogelijk maken met een evenement om 29 juni 11:00-15:00 te Utrecht. Dit zal zijn voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar.

Volg ons op social media of bekijk meteen de crowdfunding en doneer via de volgende link:

Foto Stichting doneer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.