Voor specialisten

Introductie workshop

Wil je kennis maken met Yoga voor Scoliose?

Meer verdieping in scoliose vanuit yoga en ervaringsdeskundigheid?

Zoek je een optie om mensen eventueel naar door te verwijzen?

 

Maak dan nu kennis met mij en mijn workshops. Hierin maak je kennis met de principes van Yoga voor Scoliose. Vanuit yoga ligt er vooral een focus op bewustwording en bij scoliose gaat het om het (h)erkennen van de fysieke en mentale patronen. Vanuit mijn ervaring en verschillende yoga tools geeft dit de ruimte om aan de slag te gaan met proprioceptie.

Vervolg workshop Al een introductieworkshop gevolgd? Dan kan je je aanmelden voor een vervolg workshop!

Meld je aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je een btw-factuur, let daarom op het opgeven van een relevante factuuradres. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met me op.

Data + Locatie

Introductie Workshop

22 juni 14:00-17:00 Venlo

Vervolg Workshop
16 juni 14:00-17:00 Oss

Kosten per workshop
3-uurs €65

Plan je reis

Amsterdam
Studio MAY-B
Amaliastraat 5

Oss
Balletschool Dimphy
Berghemseweg 129

Venlo
In ballans Venlo
Ferdinand Bolstraat 47

 

Aanmelden


Ik word graag op de hoogte gehouden

Wat studenten zeggen

De workshop yoga en scoliose van Jana heeft mij vooral laten voelen hoe asymmetrisch ik mij van nature ben gaan bewegen door mijn scoliose.

De zorgvuldige begeleiding van Jana, voorziet mij van handvatten om de symmetrie weer aan te spreken en te ontwikkelen. Waardoor mijn lichaam steeds iets meer in zijn kracht komt te staan bij alles wat Jana mij leert te voelen en accepteren. Dit alles met plezier waardoor het vooral leuk is om de yoga te beoefenen. Vermoeidheid klachten nemen af door de kracht die wordt hersteld en opgebouwd.

Jana bedankt voor je lessen en de aandacht die je geeft. 

Monique Boers Scoliose Workshops

Het heeft me echt geholpen. Ik ben veel meer met mijn houding/ademhaling bezig door deze cursus. Ook heb ik geleerd dat ik meer rustpauzes moet nemen. En dit allemaal helpt bij mij zodat ik er minder last van heb.

Chantal (16) 6-weekse scoliose cursus

Jana is een vrolijke rustige meid die echt weet wat ze doet. Bij ieder (scoliose) probleem heeft zij de juiste oplossing. Ik heb echt weer vertrouwen in een minder pijnlijke toekomst!

Iris (20) Scoliose workshop

Yoga voor Scoliose 21 juli @ Bluebirds Amsterdam

Zondag 21 juli Yoga voor Scoliose workshop bij Yoga Zentrum Bluebirds West! “Choosing to practice Yoga for Scoliosis requires commitment and inner awareness. With scoliosis, it is important to not expect perfection, but instead accept yourself and find your own optimal alignment and center” Elise Browning Miller, Yoga for Scoliosis Zondag 21 juli11:00-17:00€65,-Bluebirds West, Jan Evertsenstraat […]

scolisquad voor jongeren met scoliose

29 juni International Scoliosis Awareness Day (ISAD) met Stichting I love my back

Op zaterdag 29 juni organiseert Stichting I love my back het ‘Scolisquad evenement’ voor jongeren met scoliose. Scolisquad! Omdat je niet de enige bent met scoliose. Over dit evenement WAAROM:De diagnose scoliose zorgt voor veel vragen en onzekerheden onder jongeren. En deze kunnen ze voor een groot deel wegnemen door met elkaar te praten. Tips […]

Foto Stichting doneer

Crowdfunding Stichting I love my back

Woensdag 1 mei zijn we met Stichting I love my back een crowdfunding campagne gestart. Dit om een evenement mogelijk te gaan maken voor jongeren met scoliose. Ik ben de Voorzitter van Stichting I love my back. Deze hebben we opgericht, omdat ik zelf een tijd lang veel onbegrip ervoer van mijn omgeving over mijn […]

See all our news