Ga je graag de uitdaging aan? Wil je in contact komen met je lichaam en geest, en uitzoeken hoe dit effect kan hebben op je scoliose?

Vanuit yoga, mijn persoonlijke ervaring met scoliose en specifieke inzichten van yoga voor scoliose, help ik je graag op weg in deze zoektocht wat scoliose heet. Ik wil graag mijn kennis delen, yoga geven en jouw ervaringen horen. Zo kunnen we van elkaar leren om verder te komen. Elke scoliose is namelijk uniek en daarom geef ik je graag handvatten mee voor jouw individuele situatie.

zoals,

  • alle invloeden die scoliose heeft in ons dagelijks leven
  • herkennen van patronen
  • specifieke aanpassingen in yoga
  • individuele aandacht
  • bijhouden voortgang (dagboek)
  • inhoudelijke kennis over scoliose
  • ervaringen en tips uitwisselen met elkaar

Ga je de uitdaging aan om zelf aan de slag te gaan met scoliose?

 
 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van

 

Niewsbrief

  • Als eerste op de hoogte van workshops
  • Als