Voor specialisten

Introductie workshop

Wil je kennis maken met Yoga voor Scoliose?

Meer verdieping in scoliose vanuit yoga en ervaringsdeskundigheid?

Zoek je een optie om mensen eventueel naar door te verwijzen?

 

Maak dan nu kennis met mij en mijn workshops. Hierin maak je kennis met de principes van Yoga voor Scoliose. Vanuit yoga ligt er vooral een focus op bewustwording en bij scoliose gaat het om het (h)erkennen van de fysieke en mentale patronen. Vanuit mijn ervaring en verschillende yoga tools geeft dit de ruimte om aan de slag te gaan met proprioceptie.

Vervolg workshop Al een introductieworkshop gevolgd? Dan kan je je aanmelden voor een vervolg workshop!

Meld je aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je een btw-factuur, let daarom op het opgeven van een relevante factuuradres. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met me op.

Data + Locatie

Introductie Workshop

5 november 18:30-20:30 Integraal Medisch Centrum

Vervolg Workshop
...

Kosten per workshop

2-uurs €42

3-uurs €65

Plan je reis

Amsterdam

Integraal Medisch Centrum

Contactweg 145

Oss

Balletschool Dimphy
Berghemseweg 129

 

Aanmelden

Ik word graag op de hoogte gehouden

Wat studenten zeggen

De workshop yoga en scoliose van Jana heeft mij vooral laten voelen hoe asymmetrisch ik mij van nature ben gaan bewegen door mijn scoliose.

De zorgvuldige begeleiding van Jana, voorziet mij van handvatten om de symmetrie weer aan te spreken en te ontwikkelen. Waardoor mijn lichaam steeds iets meer in zijn kracht komt te staan bij alles wat Jana mij leert te voelen en accepteren. Dit alles met plezier waardoor het vooral leuk is om de yoga te beoefenen. Vermoeidheid klachten nemen af door de kracht die wordt hersteld en opgebouwd.

Jana bedankt voor je lessen en de aandacht die je geeft. 

Monique Boers Scoliose Workshops

Het heeft me echt geholpen. Ik ben veel meer met mijn houding/ademhaling bezig door deze cursus. Ook heb ik geleerd dat ik meer rustpauzes moet nemen. En dit allemaal helpt bij mij zodat ik er minder last van heb.

Chantal (16) 6-weekse scoliose cursus

Jana is een vrolijke rustige meid die echt weet wat ze doet. Bij ieder (scoliose) probleem heeft zij de juiste oplossing. Ik heb echt weer vertrouwen in een minder pijnlijke toekomst!

Iris (20) Scoliose workshop

Feb-maart start jaarpakket Amsterdam, Oss, Eindhoven

Wil je écht aan de slag met je scoliose? Dan is dit pakket voor jou! Investeer één jaar om zorgen voor je rug een gewoonte te maken. WAT KRIJG JE? Acht yoga-workshops: ✓ Vier in het voorjaar (thema’s: rust, lengte, krijgers, meditatie).✓ Vier in het najaar (thema’s: achteroverbuigingen, twisten, zijlichaam, balans). Facebookgroep: ✓ Wissel ervaringsverhalen en tips uit voor […]

2020: Aan de slag met scoliose!

Ik kijk terug naar een mooi 2019. Veel veranderingen voor mijzelf, zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkelingen. Inmiddels is er een Yoga for Back Care les en Yoga for Scoliosis les bij Bluebirds West in Amsterdam. En groeien ook langzaam de aanwezigen bij de workshops in Oss en Eindhoven. Ook ben ik trots op ons eerste […]

Yoga voor Scoliose Tilburg

8 mrt & 5 april – Tilburg Yoga voor Scoliose introductie & verdieping

In 2020 kom ik naar Tilburg om twee workshops te geven. Een introductie in Yoga voor Scoliose op zondag 8 maart van 13:00-16:00 en een verdiepende vervolg workshop op 5 april van 13:00-16:00.

Beide workshops voor €65 niet-yogadocenten/niet-professionals of €80 voor yogadocenten/professionals.

Lees hier meer over de workshop…

Zie al ons nieuws