Health Coaching

Ben je klaar om gezonder en gelukkiger te worden? Zijn er bepaalde gewoontes die je aan wilt pakken, maar tot nu toe nog niet gelukt? Ga dan een Health Coachings traject aan!

We zijn allemaal uniek. En er is niet één manier om een gezond en gelukkig leven te leiden. Daarom is het belangrijk om inzicht te krijgen welke dingen, naast voeding, belangrijk zijn voor jou in jouw leven. Daarbij geef ik inzicht in hoe je balans op dit moment is en geef je zelf aan waar je graag verandering in wilt zien. Hierin geef ik begeleiding, zodat je je ondersteund voelt in dit proces van verandering.

Wat ben jij klaar om te los te laten?

Welke goede gewoonte wil je graag integreren in je leven?

Samen gaan we aan de slag en duiken we dieper in de oorzaak van bepaalde gewoontes. Zoals uitstellen of zelf-destructief gedrag. Wat soms in kleine dagelijkse handelingen aanwezig is. Door middel van coaching krijg je hier inzicht in en kan je stappen gaan maken. Daarbij kijken we niet alleen voeding, maar algeheel naar je lifestyle en specifiek wat jouw gelukkig maakt.

Ben je op zoek naar ondersteuning om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen, beter om te gaan met stress en meer energie te krijgen? Dan is Health Coaching perfect voor jou! Als je scoliose of rugklachten hebt, dan kan ik je op weg helpen in het heling proces. Mocht je een chronische ziekte of aandoening hebben, dan is dit traject minder geschikt. Bij twijfel, neem contact met me op!

Ben je benieuwd wat ik te bieden heb? Boek dan nu een gratis eerste gezondheidsgeschiedenis sessie in!

Over mij

Vanaf 14 jaar leef ik met scoliose en toen ik 23 was werd prikkelbare darm geconstateerd. Hierdoor heb ik verschillende buik- en rugklachten gehad en deze inmiddels opgelost. Tijdens de chronische pijn (2014-2017), stond mijn lichaam constant onder stress wat hierdoor mijn hormonen, immuunsysteem en psyche beïnvloeden. Mijn lichaam staakte zelfs mijn menstruatie om energie te besparen. Daarnaast kreeg veel huidklachten, bultjes op mijn armen en acne op rug en gezicht. Voeding had hier veel mee te maken, maar ook hoe ik omging met stress en het verhaal wat ik over mezelf en mijn omgeving geloofde. Door veel tijd in mezelf te investeren, heb ik mijn weg gevonden. Nu kijk ik er naar uit om jou te coachen naar een gezonder en gelukkiger leven!