Health Coaching

Ben je klaar om gezonder en gelukkiger te worden? Zijn er bepaalde gewoontes die je aan wilt pakken, maar tot nu toe nog niet gelukt? Ga dan een Health Coachings traject aan!

Samen gaan we aan de slag en duiken we dieper in de oorzaak van bepaalde gewoontes. Zoals uitstellen of zelf-destructief gedrag. Wat soms in kleine dagelijkse handelingen aanwezig is. Door middel van coaching krijg je hier inzicht in en kan je stappen gaan maken. Daarbij kijken we niet alleen voeding, maar algeheel naar je lifestyle en specifiek wat jouw gelukkig maakt.

Ben je op zoek naar ondersteuning om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen, beter om te gaan met stress en meer energie te krijgen? Dan is Health Coaching perfect voor jou! Als je scoliose of rugklachten hebt, dan kan ik je op weg helpen in het heling proces. Mocht je een chronische ziekte of aandoening hebben, dan is dit traject minder geschikt. Bij twijfel, neem contact met me op!

Interesse in een gratis intake? Plan deze hier in..

 

Over mij

Vanaf 14 jaar leef ik met scoliose en toen ik 23 was werd prikkelbare darm geconstateerd. Hierdoor heb ik verschillende buik- en rugklachten gehad en deze inmiddels opgelost. Tijdens de chronische pijn (2014-2017), stond mijn lichaam constant onder stress wat hierdoor mijn hormonen, immuunsysteem en psyche beïnvloeden. Mijn lichaam staakte zelfs mijn menstruatie om energie te besparen. Daarnaast kreeg veel huidklachten, bultjes op mijn armen en acne op rug en gezicht. Voeding had hier veel mee te maken, maar ook hoe ik omging met stress en het verhaal wat ik over mezelf en mijn omgeving geloofde. Door veel tijd in mezelf te investeren, heb ik mijn weg gevonden. Nu kijk ik er naar uit om jou te coachen naar een gezonder en gelukkiger leven!

Privé begeleiding

Wil je graag zelf aan de slag met scoliose? In een privé sessie kan ik meer ruimte geven voor persoonlijke uitdagingen en specifieke uitleg bieden over scoliose. Door middel van individuele aanpassingen kan er sneller inzicht komen in de patronen van je scoliose.

Locaties
Bluebirds West, Jan Evertsenstraat 4-8 te Amsterdam
Aan huis is bespreekbaar

Tijden
Dinsdag of Donderdag tussen 12:00-17:00
Zaterdag tussen 14:00-17:00

Kosten
Uurtarief €70,-
Bij afname van meerdere lessen is een pakketprijs bespreekbaar. Neem hiervoor contact met me op.

Sessie inplannen? E-mail, bel of laat hieronder je gegevens achter

jana@basicunion.nl
+31 (0) 6 28250427

 

Laat je gegevens achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op:

Groepslessen

Doe je graag yoga in een groep? Vind je het fijn om anderen met scoliose te leren kennen of gewoon specifieke aandacht wilt voor je rug?

In Amsterdam zijn er wekelijks groepslessen:

Yoga for Back Care – dinsdag 17:30-18:45

Yoga for Scoliosis – donderdag 17:30-18:45

Locatie

Bluebirds West, Jan Evertsenstraat 4-8 te Amsterdam

Aanmelding via Bluebirds. Klik hier…